Mai mult decât un aspirator comercial
Disan, soluția completă

Instalarea unui sistem central de aspirare Disan reprezintă o decizie rațională: este un mod excelent de a implementa o soluție de curățenie superioară, bazată pe eficiență, inovație și fiabilitate. Scopul nostru este de a vă oferi soluția completă – fără neclarități, fără bătăi de cap – doar ceea ce este necesare îndeplinirii facile a sarcinilor. O soluție comercială completă presupune atât furnizarea suportului în proiectare, implementare și utilizare, cât și toate echipamentele și produsele necesare abordării eficiente a oricărui tip de proiect de sistem central de aspirare.

Am dezvoltat o linie de echipamente realizate special pentru sistemele centrale de aspirare comerciale, echipamente pe care le promovăm cu încredere și mândrie. Am participat cu succes la proiecte comerciale prestigioase în peste 80 de țări din lume. Suntem lideri mondiali în sistemele centrale de aspirare comerciale, cu un model de business orientat spre servicii, susținut de reputația Disan pentru calitate.

AMORTIZARE

Scăderea costurilor asociate curățeniei fac din sistemul central de aspirare Disan soluția ideală.

ENERGIE

Este soluția cea mai eficientă energetic, comparativ cu orice altă soluție de aspirare.

PRO-IGIENĂ

Este singura soluție ce poate elimina cu eficiență de 100% tot praful, virusurile, bacteriile, alergenii – toate particulele aspirate.

TIMP

Timpul înseamnă bani, 38% mai puțin timp pentru curățenie / 38% mai puțini angajați cu sistemul Disan.

SILENȚIOS

Curățenia devine o șoaptă și nimeni nu va mai fi deranjat de zgomotul asurzitor al aspiratoarelor, indiferent de oră.

PRO-DESIGN

Design modern, baroc sau poate chiar renascentist – nu există idei câte opțiuni sunt disponibile pentru prizele de aspirare Disan.
Amortizare

Indiferent de tipul aplicației
putem oferi soluția tehnică perfectă pentru orice tip de clădire

Echipamentele de aspirare comercială Disan sunt utilizate într-o mare varietate de aplicații ce includ hoteluri, pensiuni, clădiri de birouri, școli, bănci, teatre, lăcașe de cult, spitale, case de odihnă, spălătorii auto, iahturi, complexuri sportive și vile de mari dimensiuni.
Câteva exemple de aplicații ale sistemului central de aspirare Disan. Pentru lista completă de aplicații mergeți aici.
Brutăria Le Bon Pain Bruxelles, Belgia
Iaht Adele Marea Caraibelor
Teatrul Scena Națională Mâcon, Franța
Cesare Ragazzi Center Roma, Italia
În esență, orice locație ce necesită o curățenie temeinică, rapidă și economică poate beneficia de puterea de aspirare de nivel profesional, de eficiența și de fiabilitatea unui sistem central de aspirare comercial, sistem cu mentenanță aproape zero. Noi nu oferim numai produse – noi furnizăm soluții. Indiferent cât de complex sau unic este proiectul, noi vă putem sprijini în alegerea echipamentului potrivit, proiectarea sistemului de tubulatură și determinarea accesoriilor necesare.

O alegere economică

Adevăratele beneficii aduse de sistemul central de aspirare Disan într-o locație comercială sunt reducerile de costuri: igiena clădirii ridicată la un nivel superior, timpul dedicat curățeniei micșorat și posibilitatea de a amortiza contabil sistemul central pe parcursul duratei de viață a clădirii.

MANAGEMENTUL FACILITĂȚILOR

Costurile totale asociate curățeniei sunt compuse din 90% forță de muncă și 10% consumabile, ustensile și echipamente. Dacă ne dorim cu adevărat să scădem costurile totale asociate curățeniei, trebuie să ajustăm costurile asociate forței de muncă. Pentru asta, trebuie mărită productivitatea personalului și nu există metodă mai bună de a crește productivitatea decât de a oferi personalului echipamentele și ustensilele cele mai eficiente.

IGIENĂ

Sănătatea noastră este cel mai de preț lucru ce depinde, în cea mai mare măsură, de igiena clădirilor în care locuim, dormim sau lucrăm. Productivitatea angajaților poate fi mărită prin reducerea simptomelor bolilor asociate alergiilor.

BENEFICIILE ECONOMICE ALE UNUI SISTEM CENTRAL DE ASPIRARE Din experiență, dar și în urma unor studii de caz, putem demonstra că economiile realizate din timpul câștigat prin eficiența de aspirare și reducerea costurilor sunt cele mai importante aspecte ce justifică instalarea unui sistem central de aspirare Disan. PUTEȚI REDUCE CU PÂNĂ LA 38% COSTURILE DE OPERARE Aspirarea în profunzime a 30 de încăperi în numai o oră – ce reprezintă? Datorită eficienței îmbunătățite a sistemului central de aspirare Disan, pentru a obține aceleași rezultate timpul necesar va fi cu 38% mai mic (sau 38% mai puțin personal). Curățenia în șoaptă – o investiție justificată!

TIMPUL DEDICAT CURĂȚENIEI

Economiile realizate din timpul câștigat prin eficiența de aspirare și reducerea costurilor justifică instalarea unui sistem central de aspirare Disan. Cum puteți reduce cu până la 38% costurile de operare?

Eficiență mai mare

Eliminarea timpilor morți – fără conectări și deconectări ale cablurilor de curent electric, ale accesoriilor, fără goliri frecvente ale sacilor. Pur și simplu conectați furtunul la o priză de aspirare și puteți începe curățenia.

Performant

Sistemele centrale de aspirare Disan sunt de 2-3 ori mai performante decât soluțiile de aspirare convenționale. O singură trecere cu un sistem central de aspirare Disan va înlătura aceeași cantitate de murdărie ca 2-3 treceri realizate cu un aspirator obișnuit.

Mentenanță

Unitățile centrale de aspirare practic nu necesită întreținere în afară de golirea o dată sau de două ori pe an a recipientul de colectare – recipient cu o capacitate foarte mare.

Ustensile

Accesoriile speciale Disan și varietatea accesoriilor profesionale Disan ușurează alegerea ustensilelor potrivite.

Silențios

Sistemele centrale de aspirare Disan sunt silențioase, curățenia putând fi realizată fără a deranja clienții și fără a întrerupe programul de funcționare – nici nu vor ști că sunteți acolo!

Eficiență mai mare

Eliminarea tipilor morți – fără conectări și deconectări ale cablurilor de curent electric, ale accesoriilor, fără goliri frecvente ale sacilor. Pur și simplu conectați furtunul la o priză de aspirare și puteți începe curățenia.

Performant

Sistemele centrale de aspirare Disan sunt de 3-4 ori mai performante decât soluțiile de aspirare convenționale. O singură trecere cu un sistem central de aspirare Disan va înlătura aceeași cantitate de murdărie ca 2-3 treceri realizate cu un aspirator obișnuit.

Mentenanță

Unitățile centrale de aspirare practic nu necesită întreținere în afară de golirea o dată sau de două ori pe an a recipientul de colectare – recipient cu o capacitate foarte mare.

Ustensile

Accesoriile speciale Disan și varietatea accesoriilor profesionale Disan ușurează alegerea ustensilelor potrivite.

Silențios

Sistemele centrale de aspirare Disan sunt silențioase, curățenia putând fi realizată fără a deranja clienții și fără a întrerupe programul de funcționare – nici nu vor ști că sunteți acolo!

AMORTIZAREA SISTEMULUI

Motoarele de inducție din sistemele centrale de aspirare comercială Disan au o construcție robustă și sunt realizate pentru aplicații industriale cu durabilitatea și fiabilitatea în prim plan. Acestea sunt construite să reziste stresului operării continue, 24 de ore, 7 zile din 7. Sistemele centrale de aspirare Disan sunt practic fără mentenanță, permanent eficiente, au costuri de operare reduse, iar investiția inițială se recuperează în numai câțiva ani. Sistemul Disan, din punct de vedere contabil, este un mijloc fix ce se poate amortiza pe parcursul duratei de viață a clădirii. În plus, acestea vor crește valoarea imobiliară a clădirilor în care sunt instalate.

DESPRE SISTEMUL CENTRAL DE ASPIRARE DISAN

• Susține sănătatea în clădire prin menținerea calității aerului la interior.
• Îmbunătățește productivitatea personalului prin reducerea bolilor datorate alergenilor
• Permite monitorizarea și ajustarea procesului curățeniei cu ajutorul Disan Building Management System (Disan BMS).
• Permite efectuarea curățeniei la orice oră din zi – în șoaptă.
• Mochetele și covoarele vor fi aspirate în profunzime datorită debitului de aer ridicat.
• Adaugă prestigiu și stil clădirii.

Disan oferă soluțiile ideale pentru curățenie
atunci când calitatea mediului de la interior și eficiența energetică sunt prioritățile principale

În calitate de membru al Asociației KlimaHaus (Casa-Clima), organizația lider în Italia pentru clădirile sustenabile și membru al Energiei durabile pentru Europa, suntem determinați în a ne asigura că produsele noastre protejează mediul înconjurător și susțin practicile clădirilor sustenabile. Sistemele centrale de aspirare comerciale Disan reprezintă o alternativă ecologică și social responsabilă pentru soluțiile de aspirare tradiționale și contribuie la asigurarea în interiorul clădirii a unui mediu sănătos și prosper.
Sistemul de evaluare LEED este un standard acceptat la nivel mondial pentru designul, construcția și operarea clădirilor verzi. Ratingul LEED urmărește 5 aspecte primare în evaluarea clădirilor din punct de vedere al impactului acestora asupra mediului: planificarea sitului, managementul apelor, eficiența energetică, materialele utilizate și calitatea mediului la interior. Un sistem central de aspirare Disan va sprijini obținerea certificării LEED deoarece acesta oferă o serie de avantaje distincte în comparație cu aspiratoarele portabile obișnuite.

Clădirea Verde:
integrarea sistemului central de aspirare în construcția modernă

Cum se reduce consumul de energie?

Deși consumul de energie electrică atât al aspiratorului portabil de nivel mediu, cât și al unității centrale de aspirare Disan este în jur de 1200 de wați pentru fiecare utilizator, reducerea consumului de energie electrică se realizează astfel:

1.
Cu un sistem central de aspirare Disan curățenia se va realiza mai rar: pentru că praful și murdăria vor ajunge în colectorul unității Disan aflate în camera tehnică sau subsol, particulele nu pot ajunge înapoi în încăperile în care s-a aspirat.
2.
Majoritatea sistemelor centrale de aspirare Disan sunt de două până la de trei ori mai performante decât aspiratoarele portabile. Aspirarea în profunzime împreună cu ușurința de a ajunge rapid la toate suprafețele vor reduce durata de timp dedicată aspirării.
3.
Sistemul central de aspirare Disan elimină tot aerul, germenii, virusurile și praful aspirat departe de încăperea în care este utilizat, spre deosebire de aspiratoarele portabile ce vor împrăștia particulele ce trec de filtre înapoi în încăpere. Acest aspect poate fi observat într-o rază de soare sau pe suprafețele mobilierului pe care se va redepune praful, ceea ce va determina o durată de timp mai mare dedicată curățeniei și implicit un consum mai mare de curent electric.
4.
Motoarele sistemelor centrale de aspirare sunt mult mai eficiente energetic. În timp ce motorul unui aspirator portabil are o eficiență energetică de 30%, motoarele de inducție, clasificate la nivel industrial, au ajuns să atingă o eficientă energetică de până la 50%, eficiență ce crește până la 70% când sunt dotate cu un convertizor de frecvență.
Sistemele centrale de aspirare oferă un avantaj clar în ceea ce privește sănătatea într-o clădire verde, poluarea aerului la interior fiind unul dintre riscurile majore identificate de specialiștii în sănătate publică. Menținerea unui mediu curat este modalitatea cea mai eficientă de a evita apariția bolilor cronice sau de a reduce simptomele acestora.
Particule fine în interiorul clădirii pe termen mediu

Particule de praf dăunătoare (<0,5µm) per litru de aer într-o cameră în timpul aspirării

Procent îmbunătățire simptome alergii cu ajutorul sistemului central de aspirare (Universitatea California 2002)

Părul sau alte particule de origine animală, acarienii, polenul și alți agenți cauzatori de alergii vor fi eliminați în proporție foarte mare prin aspirarea regulată cu un sistem central de aspirare.

În 2002, Divizia de Alergii și Imunologie a Universității California din Davis a efectuat un studiu clinic prin care s-a demonstrat o legătură între utilizarea unui sistem central de aspirare și reducerea simptomelor alergiilor. Studiul a demonstrat că pacienții au resimțit o reducere de 40% până la 61% a simptomelor alergiilor după ce au trecut de la utilizarea aspiratoarelor portabile la utilizarea sistemelor centrale de aspirare.

Asistență Disan

Răspuns garantat, în maxim 24 de ore lucrătoare.

REFERINȚE DE TOP

BMW Welt Munich, Germany

HOTELURI & RESTAURANTE

PRINCESA YAIZA Dubai, Emiratele Arabe Unite

BIROURI & SEDII PROFESIONALE

SWAROVSKI AG Wattens, Austria

CASE DE ODIHNĂ

ALTENWOHNHEIM Kitzbuhel, Austria

MUZEE & BIBLIOTECI

YVES SAINT LAURANT Paris, Franța

SPITALE & CLINICI

KAISER PERMANENTE San Diego, SUA

UNIVERSITĂȚI & ȘCOLI

FUNDAȚIA SEVIM Istanbul, Turcia

BĂNCI & SOCIETĂȚI ASIGURĂRI

BENDIGO BANK Bendigo, Australia

CINEMATOGRAFE & TEATRE

SCENA NAȚIONALĂ Mâcon, Franța

IAHTURI & BARCI

ADELE Marea Caraibe

CENTRE SPORTIVE

CESARE RAGAZZI Roma, Italia

SALOANE DE COAFURĂ & FRIZERIE

HAIR DESIGN Torre Boldone, Italia

LĂCAȘE DE CULT

MOSCHEE Neckarslum, Germania

BRUTĂRII

LE BON PAIN Bruxelles, Belgia

SPĂLĂTORII AUTO

VOLVO GARAGE Lommel, Belgia

CLĂDIRI VERZI

STAȚIUNEA VIGILIUS Dolomiti, Italia

INDUSTRIE

EXOMOS SUBMARINES Dubai, Emiratele Arabe

COMPLEXURI REZIDENȚIALE

ANSAMBLUL REZIDENȚIAL Changi Village, Singapore

Prezență Disan în Lume

Sistem Central de Aspirare

Disan

România

Adresa: bulevardul Mamaia, nr. 284, Constanța,
Județul Constanța, 900552
Telefon: +40 720 403 333
E-mail: office@disan.ro

ANPC SAL
SOL